új
Infooldal: Összes üzlet, szolgáltató, intézmény
Település
Keresőszó:

Rik.hu = Részletes Információ Kereső

Aktuális információk üzletekről, szolgáltatókról, intézményekről

X
Adja meg Ön is INGYENESEN üzletének, szolgáltatásának legfontosabb információit! Bővebben...

Összes üzlet,szolgáltató,intézmény

közérdekű információi az adatbázisunkban található településekről.

Weblapunk szemben más hasonló keresőkkel, azt a célt tűzte ki, hogy az adatbázisunkba kerülő településekről minden üzlet, szolgáltató, intézmény megtalálható legyen legalább nevével és címével
 A kihelyezett feliratok, cégtáblák alapján ezek összegyüjtését mi magunk végezzük. Közintézmények, hivatalok közérdekű információit a fellelhető információk alapján szintén mi magunk gyüjtöttük össze és tettük elérhetővé.(elérhetőség, nyitvatartás, rendelési-fogadási idő)
Minden üzlet, szolgáltató, intézmény részére biztosítjuk viszont, hogy egy rövid regisztrációt követően saját ugyfélkapujukon keresztül ingyenesen megoszhassák a leginkább érdeklődésre számító információikat. Azért, hogy ezek az információk ne az interneten található rengeteg elavult információkat gyarapítsák, mindenki saját maga aktualizálhatja és látható annak utolsó dátuma.
Az általunk öszegyűjtött lista természetesen nem teljes. Sok szolgáltató, civil és társadalmi szervezet stb. akiknek nincs kint táblájuk, kimaradhattak ebből. Regisztrációt követően az ügyfélkapujukon keresztül Ők is megadhatják a megosztani kívánt információkat.
Akik ettől több információt szeretnének megosztani, saját bemutatkozó, információs, akciós oldalakat helyezhetnek el.
Az, hogy mennyien élnek az információk megosztásának lehetőségével, mindenkinek saját döntése, de nagy mértékben függ attól, hogy mennyien ismerik meg Weblapunkat. Amennyiben Ön hasznosnak találja egy ilyen Weboldal működtetését, megköszönjük ha segít népszerűsítésében, megosztásában.