Infooldal: Rik.hu használatának feltételei
Település
Keresőszó:

Rik.hu = Részletes Információ Kereső

Aktuális információk üzletekről, szolgáltatókról, intézményekről

X
Adja meg Ön is INGYENESEN üzletének, szolgáltatásának legfontosabb információit! Bővebben...


FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

mely a htttp://www.rik.hu Weblap használatának feltételeit tartalmazza. 


A Weblap használata, szolgáltatásainak igénybevétele a felhasználási
feltételek elfogadását jelentik.


Szolgáltatásunk célja:

A www.rik.hu  Weblapnak mint Szolgáltató-nak az a célja, hogy egyes településekrl összegyjtse az összes üzletet, szolgáltatót, intézményt (ide tartozik minden társadalmi, egyházi,oktatási, egészségügyi, politikai stb. szervezet, intézmény, hivatal, klub, alapítvány egyesület stb.), hogy  nevükkel, címükkel esetleg Weboldalukal megtalálható legyen a Weblapon mindenki  ahol vásárolni tudunk, szolgáltatást tudunk igénybe venni, ügyes-bajos dolgainkat intézhetjük stb.
Lehetség szerint igyekszünk ezt a listát aktualizálni, de felelséget nem vállalunk azért, hogy valóban mindenki szerepel rajta, illetve id közben valaki már nem zárt be. Akik kimaradtak a listából, egy rövid regisztációt követen megadhatják ezeket az adatokat.
 

Információk, elhelyezése a Weblapon:

Üzletek, szolgáltatások, intézmények nevükön és címükön túl  ingyenesen megjelentethetnek további közérdek információkat.. Továbbiakban: adatközlk.
Ezen adatok az elérhetségeik, nyitvatartás, (ügyfélfogadási, rendelési id), lehet-e bankkártyával fizetni, milyen utalványokat és kedvezménykártyákat fogadnak el illetve Weboldalukra mutató linket helyezhetnek el.
Intézmények, hivatalok közérdek információit  a fellelhet információk alapján elzetesen a  Szolgáltató tölti föl.
Az adatok aktualizálását az adatközlk végzik, a regisztrációt követen  részükre biztosított ügyfélkapun keresztül, így a helytelen adat megjelenésébl keletkez bármilyen következmény, az adatközlt terhelik.

Bvebb információk megjelentetése:

Az adatközlk-nek térítés ellenében, külön megállapodás szerint  lehetségük van, saját bemutatkozó oldal (mikrosite) elhelyezésére a rik.hu Weblapon.  Ezeket szintén mindenki saját maga szerkesztheti, aktualizálhatja.
A Szolgáltató nem felel ezen oldalak tartalmáért.

A Weblap látogatása:

A Weblapon közölt információk megtekintése mindenki részére, ingyenes,  regisztráció nem szükséges hozzá.
Az információk kizárólagosan a látogatók tájékoztatását szolgálják, azok használata a felhasználó saját kockázatára és felelsségére történik.   Adatgyjtés, további felhasználás céljából  másolni, megjelentetni tilos.
Engedélyezett a Weblapra, annak egyes oldalaira mutató linkek elhelyezése más Weblapokon. 

Üzlet ügyfélkapu

Felhasználónév: Jelszó: Elfelejtett jelszó Üzlet regisztráció

Bemutatkozó oldalak