új
Infooldal: Rik.hu használatának feltételei
Település
Keresőszó:

Rik.hu = Részletes Információ Kereső

Aktuális információk üzletekről, szolgáltatókról, intézményekről

X
Adja meg Ön is INGYENESEN üzletének, szolgáltatásának legfontosabb információit! Bővebben...


FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

mely a htttp://www.rik.hu Weblap használatának feltételeit tartalmazza. 


A Weblap használata, szolgáltatásainak igénybevétele a felhasználási
feltételek elfogadását jelentik.


Szolgáltatásunk célja:

A www.rik.hu  Weblapnak mint Szolgáltató-nak az a célja, hogy egyes településekről összegyűjtse az összes üzletet, szolgáltatót, intézményt (ide tartozik minden társadalmi, egyházi,oktatási, egészségügyi, politikai stb. szervezet, intézmény, hivatal, klub, alapítvány egyesület stb.), hogy  nevükkel, címükkel esetleg Weboldalukal megtalálható legyen a Weblapon mindenki  ahol vásárolni tudunk, szolgáltatást tudunk igénybe venni, ügyes-bajos dolgainkat intézhetjük stb.
Lehetőség szerint igyekszünk ezt a listát aktualizálni, de felelőséget nem vállalunk azért, hogy valóban mindenki szerepel rajta, illetve idő közben valaki már nem zárt be. Akik kimaradtak a listából, egy rövid regisztációt követően megadhatják ezeket az adatokat.
 

Információk, elhelyezése a Weblapon:

Üzletek, szolgáltatások, intézmények nevükön és címükön túl  ingyenesen megjelentethetnek további közérdekű információkat.. Továbbiakban: adatközlők.
Ezen adatok az elérhetőségeik, nyitvatartás, (ügyfélfogadási, rendelési idő), lehet-e bankkártyával fizetni, milyen utalványokat és kedvezménykártyákat fogadnak el illetve Weboldalukra mutató linket helyezhetnek el.
Intézmények, hivatalok közérdekű információit  a fellelhető információk alapján előzetesen a  Szolgáltató tölti föl.
Az adatok aktualizálását az adatközlők végzik, a regisztrációt követően  részükre biztosított ügyfélkapun keresztül, így a helytelen adat megjelenéséből keletkező bármilyen következmény, az adatközlőt terhelik.

Bővebb információk megjelentetése:

Az adatközlők-nek térítés ellenében, külön megállapodás szerint  lehetőségük van, saját bemutatkozó oldal (mikrosite) elhelyezésére a rik.hu Weblapon.  Ezeket szintén mindenki saját maga szerkesztheti, aktualizálhatja.
A Szolgáltató nem felel ezen oldalak tartalmáért.

A Weblap látogatása:

A Weblapon közölt információk megtekintése mindenki részére, ingyenes,  regisztráció nem szükséges hozzá.
Az információk kizárólagosan a látogatók tájékoztatását szolgálják, azok használata a felhasználó saját kockázatára és felelősségére történik.   Adatgyűjtés, további felhasználás céljából  másolni, megjelentetni tilos.
Engedélyezett a Weblapra, annak egyes oldalaira mutató linkek elhelyezése más Weblapokon.