Számítástechnikai bolt kereső
Település
Keresőszó:

Számítástechnikai bolt kereső

Személyes adatokat, pl. az elérhetőséget, adatvédelmi okokból minden üzlet, szolgáltató, intézmény csak saját maga adhat meg!
Regisztráljon INGYENESEN és adja meg illetve szükség esetén aktualizálja ezeket az információkat! Bővebben...
 
Név
Település
Utca hsz
 
Szanex Computer
Kazincbarcika
Dózsa György út     24
Info
Net Világ
Nálunk kiemelten fontos a minőségi szerviz, emiatt nem tudunk és nem is akarunk árversenyezni! Mi használhatatlan alkatrészt NEM épitünk be! Sokéves szakmai tapasztalat áll mögöttünk és egy olyan filozófia, amelybe nem fér bele, hogy rossz minőségű alkatrészekkel és tartozékokkal foglalkozzunk.
Gyorsaság, szakértelem, megbízhatóság titoktartás
A nálunk szervizelt eszközökbe az általunk beépített, alkatrészeket beszereljük és garantált a működésük! Álltalában gyári vagy neves beszállítók termékeivel dolgozunk, ezáltal garantált a működésük. Rövid javítási idővel dolgozunk, nálunk nem kell hetekre otthagynia a készülékét. Legtöbb esetben 24 óra alatt javítjuk meg elromlott laptopját vagy számítógépét.Fedeze fel a megbízható szervizt Kazincbarcikán.
A Net Világ nem más szervizek átvevő pontja a Net Világ maga a szerviz. Törődést nyújtunk az ügyfeleinknek az ügyfélszolgálat 24 órában hívható, ha bármilyen probléma adódik. A Net Világ nyugalmat ad a megrendelőinek minden esetben mentjük az adatait nálunk adatot nem veszthet el. 100%-osan garantáljuk a titoktartást (magánélet védelme) minden esetben, a gépen található bizalmas adatok, képek, videók, senkinek nem adjuk át és nem beszélünk róla. Munkalapunk részletesen könyveli, az átadott eszköz paramétereit alkatrész vagy kiegészítő nálunk nem veszthet el. Minden esetben számlát adunk az elvégett munkáról. Versenytársaink sok esetben olcsó árakkal kápráztatják el, ellenben ezzel együtt rosszabb minőségű alkatrész vagy nem megfelelő szerviz munka áll. Ha Ön beéri rosszabb és gyakoribb szervizeléssel, akkor Önnek ezek mind extra előnyök lehetnek, hosszabb távon ellenben még is többet fog fordítani az eszköz szervizelésére, mint gondolná, aminek a vége, hogy újabb eszközt vetettnek Önnel. A sok szerviz nem arányos az eszközének elavultságával. Tehát aki azt állítja Önnek, hogy vegyen új eszközt, mert az már régi miközben Ön több tizezret fordított rá, nem mond igazat. Ezzel a silány minőségű alkatrészeket és nem szakszerű szervizelést akarják elrejteni Ön előtt. Extra garancia szolgáltatásunk a beépített alkatrészekre minden eseteben minimum 180 nap!
Telefon:
+3648310084
Mobil:
+36302834380
Email:
info@net-vilag.hu
Nyitvatartás:
 
Hétfő:
09:00
-
17:00
Kedd:
09:00
-
17:00
Szerda:
09:00
-
17:00
Csütörtök:
09:00
-
17:00
Péntek:
09:00
-
17:00
Szombat:
09:00
-
13:00
Vasárnap:
Zárva
-
Ügyfélszolgálat a +36302834380 számon a nap 24 órájában elérhető.
Utolsó frissítés: 2017-02-23
Net Világ
Kazincbarcika
Egressy Béni út      26
 
Számítástechnikai Szaküzlet
Miskolc
Andrássy utca     21
 
Dealer Service
Miskolc
Arany János utca     3
 
Papír-Irodaszer-Számítástechnika
Miskolc
Bajcsy Zs. utca     6
 
BELL Computer
Miskolc
Balog Ádám utca     2
 
Számítástechnika Szaküzlet és Szervíz Papír Irodaszer
Miskolc
József Attila út     37
 
Acer
Miskolc
József Attila út     87
Megtalálta amit keresett?
Igen Nem
Vélemény, észrevétel, javaslat: