Infooldal: Összes üzlet, szolgáltató, intézmény
Település
Keresőszó:

Rik.hu = Részletes Információ Kereső

Aktuális információk üzletekről, szolgáltatókról, intézményekről

X
Adja meg Ön is INGYENESEN üzletének, szolgáltatásának legfontosabb információit! Bővebben...

Összes üzlet,szolgáltató,intézmény

közérdek információi az adatbázisunkban található településekrl.

Weblapunk szemben más hasonló kereskkel, azt a célt tzte ki, hogy az adatbázisunkba kerül településekrl minden üzlet, szolgáltató, intézmény megtalálható legyen legalább nevével és címével
 A kihelyezett feliratok, cégtáblák alapján ezek összegyüjtését mi magunk végezzük. Közintézmények, hivatalok közérdek információit a fellelhet információk alapján szintén mi magunk gyüjtöttük össze és tettük elérhetvé.(elérhetség, nyitvatartás, rendelési-fogadási id)
Minden üzlet, szolgáltató, intézmény részére biztosítjuk viszont, hogy egy rövid regisztrációt követen saját ugyfélkapujukon keresztül ingyenesen megoszhassák a leginkább érdekldésre számító információikat. Azért, hogy ezek az információk ne az interneten található rengeteg elavult információkat gyarapítsák, mindenki saját maga aktualizálhatja és látható annak utolsó dátuma.
Az általunk öszegyjtött lista természetesen nem teljes. Sok szolgáltató, civil és társadalmi szervezet stb. akiknek nincs kint táblájuk, kimaradhattak ebbl. Regisztrációt követen az ügyfélkapujukon keresztül k is megadhatják a megosztani kívánt információkat.
Akik ettl több információt szeretnének megosztani, saját bemutatkozó, információs, akciós oldalakat helyezhetnek el.
Az, hogy mennyien élnek az információk megosztásának lehetségével, mindenkinek saját döntése, de nagy mértékben függ attól, hogy mennyien ismerik meg Weblapunkat. Amennyiben Ön hasznosnak találja egy ilyen Weboldal mködtetését, megköszönjük ha segít népszersítésében, megosztásában.


Üzlet ügyfélkapu

Felhasználónév: Jelszó: Elfelejtett jelszó Üzlet regisztráció

Bemutatkozó oldalak